Diensten

Wat we doen

Bouwadvies en Bouwbegeleiding

Projectmanagement

Directievoering en toezicht

Vastgoedbeheer

Bouwadvies en Bouwbegeleiding

Als adviseur help ik je van begin tot eind bij de ontwikkeling, bouw of renovatie van je woning of pand(en). Professioneel en onafhankelijk. Gedegen, maar tegelijk met een frisse blik. Met bovendien een pragmatische instelling, waarbij ik korte lijnen hanteer en graag met je meedenk. Ik ondersteun je bij diverse zaken als bouwkundig advies, ruimtelijke ontwikkeling, de selectie van een architect en aannemer, inschatting van de kosten, bestek, regelgeving, beveiliging, et cetera. Alles met maar één doel: dat jij onbezorgd kunt bouwen!

Projectmanagement

Behalve dat ik je ontzorg bij de uitvoering van je project neem ik ook het projectmanagement graag van je over. Zo verzorg ik het ontwerp- en vergunningstraject, leid ik je bouwteam, bewaak ik het projectbudget en borg ik de kwaliteit van het proces en het project. Gedurende de verschillende stappen in het bouwtraject kun je gebruik maken van mijn diensten, bijvoorbeeld voor:
 • Vastleggen eisen en wensen
 • Begeleiden omgevingsvergunning
 • Toetsen van prijsvormingsstukken aan jouw wensen en eisen
 • Selecteren van aannemers en installateurs
 • Controleren van de offertes van aannemer en installateur
 • Prijsonderhandelingen met de aannemer en/of installateur
 • Opdrachtverstrekking aan de aannemer en/of installateur
 • Afspraken maken m.b.t. uitvoering en planning
 • Bouwvergadering(en) organiseren
 • Budget bewaken
 • Toezicht tijdens de uitvoering van de werkzaamheden
 • Oplevering van je project, controle op onvolkomenheden
 • Nazorg

Directievoering en toezicht

Op de bouwplaats ben ik je ogen én oren! Als toezichthouder hou ik desgewenst toezicht op de kwaliteit van de uitvoering, zodat jij zeker weet dat de verschillende bouwfases daadwerkelijk volgens afspraak worden gerealiseerd. Dat geldt ook voor het niveau en de kwaliteit van afwerking. Als directievoerder bewaak ik bovendien het contract, het budget én de projectorganisatie. Kortom: ik zorg ervoor dat je onbezorgd kunt bouwen!

Vastgoedbeheer

Wil je het beheer van jouw vastgoed uitbesteden? Kuijpers Bouwadvies & Bouwbegeleiding neemt al je zorgen uit handen, of je nu een bedrijf of particulier bent. Technisch beheer, commercieel beheer, je kunt al deze vormen van vastgoedbeheer met een gerust hart aan mij overlaten.

Technisch vastgoedbeheer

Ik ontzorg je bij het onderhoud van je pand(en). Daar vallen ook zaken als energiemanagement en brandveiligheid onder. Ook ben ik het aanspreekpunt voor onderhouds- en herstelwerkzaamheden, klachten en storingen, verricht ik (periodieke) inspecties en stel ik inspectierapporten op. Daarnaast kan ik een rol spelen bij zaken als het afsluiten van servicecontracten met toeleveranciers.

Commercieel vastgoedbeheer

Wil je bedrijfsobjecten, woningen of andere gebouwen aankopen of verkopen? Kuijpers Bouwadvies en Bouwbegeleiding staat je graag terzijde als adviseur of voor het verrichten van een bouwtechnische keuring of rapportage!

Projecten

Vrijstaande nieuwbouwwoning in Oostrum

Voor dit particuliere project adviseerde ik bij de selectie van de architect en het ontwerp. Ook was ik direct betrokken bij de aanbesteding, de keuze voor de aannemer en het bouwtoezicht tijdens de bouw en oplevering.

VvE Hoeve Steinhagen, Sevenum

In opdracht van tien Collectief Particuliere Opdrachtgevers zijn in een voormalig boerderijcomplex (monumentenlijst) tien koopwoningen gerealiseerd. Ik was toezichthouder tijdens de bouw en stelde een Meer Jaren Onderhoud Prognose (MJOP) op.

Kinderopvang ’t Nest, Horst/Leunen/Venray

Voor drie nieuw- en verbouwlocaties van Kinderopvang ’t Nest stelde ik een Plan van Eisen (PVE) met verbouwprogramma op. Ook was ik betrokken bij het projectmanagement, de aanbesteding, de aannemerselectie, het opstellen van de MJOP en verzorgde ik het contractmanagement.

Neem contact op

Harrie Driessenstraat 17, 5961 TT Horst

06 21 85 52 19

info@kuijpersbouwadvies.nl