Over mij

Wat we doen

Bouwadvies en Bouwbegeleiding

Projectmanagement

Directievoering en toezicht

Vastgoedbeheer

Over Kuijpers Bouwadvies & Bouwbegeleiding

Onbezorgd bouwen

Mensen en organisaties ontzorgen bij hun (ver)bouwplannen en -projecten en als verbinder optreden tussen de verschillende betrokken partijen, zodat mijn opdrachtgevers onbezorgd kunnen bouwen: dat is het voornaamste bestaansrecht van Kuijpers Bouwadvies & Bouwbegeleiding. Behalve met advies en begeleiding kan ik je ontzorgen op het vlak van projectmanagement, directievoering & toezicht en verschillende vormen van vastgoedbeheer. Daarbij kan ik putten uit ruim dertig jaar aan ervaring in de vastgoed- en bouwsector en een breed netwerk van experts.

Persoonlijk

Ik geniet van de persoonlijke samenwerking en omgang met mijn opdrachtgevers, elke dag opnieuw. Ik hou de lijnen kort, zodat je altijd op een laagdrempelige manier bij me terecht kunt voor vragen en onafhankelijk advies. Ik ben een geboren organisator en regisseur, ondernemend, klantgericht, resultaatgericht, flexibel, strategisch en vernieuwend. Humor, plezier in het werk en het spreken van een begrijpelijke taal vind ik erg belangrijk. Daarbij ben ik omgevingsbewust en werk ik graag aan maatschappelijke doelstellingen en maatschappelijk verantwoord ondernemen . De klant en de maatschappij staan bij mij altijd voorop.

Achtergrond en historie

Vanaf 1990 was ik jarenlang actief als Teamleider Beheer & Ontwikkeling bij een woningstichting, vastgoedadviseur (belegger) en Manager Vastgoed, lid van het Managementteam en Strategisch Adviseur Duurzaamheid bij een woningcorporatie. In 2016 besloot ik onder de naam Kuijpers Bouwadvies als zelfstandig ondernemer door te gaan, in combinatie met werkzaamheden als Manager Huisvesting en Facilitair Beheer in het primair (basis)onderwijs bij verschillende  onderwijsinstellingen. Vanaf 2021 ben ik me exclusief gaan toeleggen op bouwadvies en -begeleiding en is de naam van mijn bedrijf veranderd in Kuijpers Bouwadvies & Bouwbegeleiding.

Klanten aan het woord

“Van idee tot en met realisatie: dankzij de vakkundige begeleiding van Kuijpers Bouwadvies hebben wij zonder zorgen ons droomhuis kunnen realiseren.”
Jeroen en Loes, Oostrum

“Ons mooie project Steinhagen is te omvangrijk om als tien particuliere deelnemers te overzien. Na het planontwerp was professioneel toezicht op de bouw van groot belang. Kuijpers Bouwadvies voldeed hier in alle opzichten aan. Een deskundige en kritische blik op de bouwactiviteiten. Makkelijk in contact én met een gedetailleerde rapportage en verslaglegging.”
VvE Hoeve Steinhagen, Sevenum

“Kuijpers bouwadvies heeft ons volledig ontzorgd bij diverse verbouwingen op meerdere locaties. Hierdoor konden wij onze zorg en aandacht blijven geven aan de kinderen die onze locaties bezoeken.”
Gonnie op het Veld, Clustermanager Kinderopvang ‘t Nest regio Venray

Neem contact op

Harrie Driessenstraat 17, 5961 TT Horst

06 21 85 52 19

info@kuijpersbouwadvies.nl