Poort van Horst Studio 6

 

Oppervlakte: 84 m2
Ligging: 2de verdieping
Balkon: 11 m2

Huurprijs: –
Status: Verhuurd

Over deze studio

De oppervlakte van het appartement is 84 m2. Het appartement heeft een keuken/woonkamer van 41 m2. De luxe hoekkeuken is uitgerust met een spoelbak, Bora-inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, koelkast, combimagnetron en vaatwasser met onderkasten/lades. Het appartement heeft één slaapkamer van 22,8 m2. De slaapkamer is verbonden met de badkamer (8 m2) welke voorzien is van een inloopdouche met glaswand, badmeubel met lades met daarboven een spiegelkast met verlichting en vrij-hangend toilet. Het appartement heeft een gastentoilet en een berging/installatieruimte waar ook de wasmachine en wasdroger opstelplaats gesitueerd zijn.
Het appartement heeft een balkon 11 m2.

Het appartement is duurzaam en volledig gasloos, heeft een eigen water- en elektrameter, is voorzien van eigen zonnepanelen en heeft een individuele warmtepompinstallatie met vloerverwarming in combinatie met ventilatie en topkoeling.

Daarnaast beschikt het appartement over een eigen vrij-liggende berging (5 m2) bereikbaar via het achter-terrein. Tot slot liggen op het achter-terrein, afgesloten met een elektrisch op afstand bedienbare terreinpoort, parkeerplaatsen voor de huurder(s).

Neem contact op

Harrie Driessenstraat 17, 5961 TT Horst

06 21 85 52 19

info@kuijpersbouwadvies.nl