KEURING

Kuijpers Bouwadvies verzorgt ook uw bouwtechnische keuring. U heeft een passende woning gevonden en staat op het punt om tot aankoop over te gaan. Uiteraard wilt u dan zeker weten hoe de bouwkundige staat van deze woning is. U wilt voorkomen dat u voor onverwachte hoge kosten komt te staan. De verkoper heeft de plicht om de hem bekende, niet direct zichtbare, gebreken aan u te melden. Zelf heeft u de plicht om de wel direct zichtbare gebreken vast te stellen. Wanneer u deze niet vaststelt heeft u na de koop geen recht van spreken meer. Daarom is het aan te raden om de woning die u aan wilt kopen door een bouwkundige te laten inspecteren.

Bouwtechnische keuring Basis
Bij een bouwtechnische basiskeuring voeren wij een visuele inspectie uit van alle bouwonderdelen. Onze bevindingen worden in een rapport vastgelegd. In dit rapport worden alle aangetroffen bouwkundige gebreken duidelijk omschreven, eventueel voorzien van een foto. Verder wordt ook de kwaliteit van de bouwonderdelen benoemd. Met deze basiskeuring geeft u uzelf een prima inzicht in de algehele bouwkundige staat van de woning die u aan wilt kopen.

Bouwtechnische keuring Plus
Een bouwtechnische Plus-keuring is een basis keuring aangevuld met hersteladviezen en een globale opgave van herstelkosten van de aangetroffen bouwkundige gebreken. Met het uitgebreide keuringsrapport heeft u een goed onderhandelingspunt in handen. U heeft inzicht in de bouwkundige staat en u weet wat de gebreken en herstelkosten zijn.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, we denken graag met u mee.